sunnuntai, huhtikuu 22, 2018
yotonyo_ylabanneri_2016.jpg

Ohjeet esittelijälle                                                 

 

PAPATUSPÄIVÄT  2-3.7.2016

TIEDOTE NÄYTTELYALUEEN ROMPETORI-, KIRPPUTORI- TAI PÖYTÄPAIKAN VARAAJALLE

Koneissa ja laitteissa tulee olla pahvinomainen konekortti vähintään A4 kokoa, liitteenä malli. Kortti kiinnitetään näyttelyesineeseen teipillä tai nitojalla maahan iskettyyn keppiin. Saat myös tapahtumatoimistosta.

Esittelykatoksissa selvästi yhtiön, yrityksen tai yksityishenkilön nimi ja tuotteet, mitä esittelee tai myy.

Tapahtuman esittelijäkortin saa tapahtumatoimistosta. Esittelijäkortteja yleensä osastoa tai myyntipöytää kohti 2 kpl ja kone- tai laite-esittelijää kohti 1 kpl. Kortissa tulee ilmetä yhtiön tai yrityksen nimi sekä esittelijän nimi. Kortti on esitettävä lipunmyyntiportilla. Kortin voi varata etukäteen nimiluettelon perusteella. Jos on oma esittelijäkortti, niin on toimitettava luettelo niistä henkilöistä, jotka tulevat esittelytyöhön.

Tapahtumapaikalla on ruokapalvelukeskus, josta saa keittoruokaa, voileivän sekä juoman, kahvin ja pullan (Keitto, leipä ja juoma 7€; Kahvi 1,5€; Pulla 1€). Paikalla on myös saatavana grillivaunusta makkaraa, jäätelöä, juotavaa ym. Lisäksi muista myyntipisteistä löytyy mm. lettuja ja paistettua kalaa

Voitte varata omille tuote- ja kone-esittelijöillenne etukäteen tapahtumatoimistosta perjantai-iltana ruoka- ja kahvikortteja 10 %:lla alennettuun hintaan. Lunastus tapahtumatoimistosta.

Kone- ja laite-esittelijöiden ja myyjien toivotaan olevan paikan päällä päivien ajan, siis la 2.7. klo 10.00-17.00 ja su 3.7. klo 10.00 -16.00.

Niiden, jotka harjoittavat elintarvikkeiden myyntiä, on tehtävä ilmoitus terveystarkastajalle ”Elintarvikkeiden (ulko)myynnistä ja tarjoilusta”.

Esittelijöiden autoja ei tuoda näyttelyalueelle, vaan sijoitetaan liikenteenohjaajien osoittamille parkkipaikoille. P-paikkamerkin saa tapahtumatoimistosta osaston vetäjälle huoltoajoja varten.

Osastojen pystytys ja purku: teltat ja isommat rakenteet oltava valmiina perjantaina 1.7. klo 24.00 mennessä. Kalusto ja täydennystoimitus lauantaina 2.7. klo 9.00 mennessä.

Rakenteiden purku voi alkaa sunnuntaina klo 16.00 ja oltava purettuna viimeistään maanantaina 4.7.

Yövartiointi alkaa perjantaina 1.7. klo 20.00 ja kestää lauantaihin klo 8.00 ja alkaa lauantaina klo 17.00 ja kestää sunnuntaina 3.7. klo 8.00 saakka.

Varastotie suljetaan muulta liikenteeltä 1.7. klo 17.00 ja pysyy suljettuna sunnuntaihin klo 18.00 saakka.

TOIVOISIMME, että edustajanne olisi mukana yhteistyökumppaneiden ja talkooväen palaverissa perjantaina 1.7. klo 19.00 Moottorikelkkamuseolla (Varastotie)

Tapahtumatoimisto on auki:                      perjantaina     klo 17.00-21.00

                                            lauantaina      klo 8.00 alkaen

                                            sunnuntaina   klo 9.00 alkaen